| Forhandleransøgning | Mediecenter | Kontakt | Forhandler login | Tip en kollega | Print

 

VORES BRANDS

Som et professionelt salg og distributionshus inden for isenkram, hudpleje samt saffron favner vi brands i alle kategorier – fra det funktionelt designet Nuance til de klassiske, rene linjer som sasé hudplejeserie fra Saseline Sørensen.

Klare distributionsstrategier og vores professionelle medarbejdere sikrer, at mærkevarerne træder i karakter og profileres ude i butikkerne, så de spiller sammen med indretningen og appellerer til målgruppen.

Vi er dermed komplette, og koncepterne hænger sammen på tværs af huset samt årets kollektioner og produktprogrammer – fx som i SK egne produkter, hvor der altid er en stilsikker farveholdning, der afspejler sæsonernes aktuelle farver.

SK Trading & Service ApS fører samtidig en lang række af produktserier – både som private labels og som egne mærker – fx Sun Brand, sasé og SK, men også en lang række af andre, anerkendte mærker.

Godt købmandskab er ingenting uden indsigt og erfaring, høj faglighed og handlekraft. Det praktiserer vi døgnet rundt for at leve op til forbrugernes krav om nye, interessante køkkenting, hudplejeprodukter, krydderier, service samt gaveartikler i speciel forretninger og detailhandlen.

SK Trading & Service ApS tilbyder dag til dag-levering af alt fra Saffron til Hudplejeprodukter - et omfattende basissortiment, der skaber et optimalt vareflow i hverdagen.

UDGÅET FRA SORTIMENT!

SK Trading & Service ApS
Brobæksgade 12A
DK-3550 Slangerup

Phone +45 7020 7310
Cvr-nr. 33761732
E-mail:
info@sktrading.dk